x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Mihai Răzvan Ungureanu, huiduit la Arad: "Huo, traseistule politic!" MRU: "Nu am plecat la alt partid, am plecat doar din PNL"

Mihai Răzvan Ungureanu, huiduit la Arad: "Huo, traseistule politic!" MRU: "Nu am plecat la alt partid, am plecat doar din PNL"

15 Iul 2012   •   16:33
Mihai Răzvan Ungureanu, huiduit la Arad: "Huo, traseistule politic!" MRU: "Nu am plecat la alt partid, am plecat doar din PNL"

Fostul premier Mihai Razvan Ungureanu a fost huiduit, duminica seara, cand a ajuns in fata Palatului Culturii din Arad, unde se intalneste la ora transmiterii acestei stiri cu simpatizanti ai Initiativei Civice de Centru-Dreapta.

Un grup format din aproximativ 15 persoane, aceleasi care au participat si la protestele anti-Basescu din ultimele zile, l-a huiduit pe Ungureanu in momentul in care a ajuns la Palatul Cultural din Arad.

Manifestantii aveau pancarte cu mesaje precum: "MeReU tradator", "Vrem schimbare", "Jos Basescu" sau "MRU, nu te vrem!" si il huiduiau pe fostul premier, strigand "Jos mafia", "Jos Basescu".

In acest timp, sustinatorii lui Ungureanu il aplaudau si ii strigau numele, dar si pe al presedintelui suspendat Traian Basescu.

Inconjurat de jandarmi, Ungureanu s-a oprit pe scarile Palatului Culturii pentru a vorbi cu protestatarii, iar acestia i-au reprosat ca a facut "traiseism politic".

"Nu am plecat la alt partid, am plecat doar din PNL", le-a raspuns Ungureanu, care le-a spus manifestantilor ca cel mai democratic mod de a-si exprima nemultumirile este votul.

×