x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Mihai Stănişoară (PDL) vrea procurori sub acoperire în secţiile de votare la alegerile parlamentare

Mihai Stănişoară (PDL) vrea procurori sub acoperire în secţiile de votare la alegerile parlamentare

09 Noi 2012   •   19:26
Mihai Stănişoară (PDL) vrea procurori sub acoperire în secţiile de votare la alegerile parlamentare
Sursa foto: Dragos Stoica/Intact Images

Senatorul Mihai Stănişoară, prim-vicepreşedinte al PDL, a declarat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută la Drobeta Turnu Severin, că este oportună prezenţa în secţiile de votare din judeţul Mehedinţi a unor procurori sub acoperire.

Stănişoară spune că numai aşa se poate evita repetarea situaţiei de la referendumul pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu, când trei preşedinţi de secţie de votare şi un membru al unui birou electoral din judeţul Mehedinţi au fost trimişi în judecată pentru fraudă de către Parchetul de pe lângă îCCJ.

În context, senatorul Mihai Stănişoară a afirmat că a aflat din surse de încredere că oamenii legii se vor afla incognito printre membrii secţiilor de votare, astfel încât să poată realiza flagrantul fără prea multe formalităţi, în cazul în care se încalcă legislaţia în vigoare.

El a mai informat că procurorii respectivi vor acorda atenţie sporită şi modului în care se desfăşoară campania electorală, fiind pregătiţi să ia măsuri corespunzătoare dacă vor fi semnalate şi probate infracţiuni electorale.

×