x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Mihai Sturzu, deputat PSD: Sper ca generaţia tânără să facă diferenţa în acest mandat. Voi continua să cânt în Hi-Q

Mihai Sturzu, deputat PSD: Sper ca generaţia tânără să facă diferenţa în acest mandat. Voi continua să cânt în Hi-Q

18 Dec 2012   •   14:57
Mihai Sturzu, deputat PSD: Sper ca generaţia tânără să facă diferenţa în acest mandat. Voi continua să cânt în Hi-Q
Sursa foto: Intact Images

Mihai Sturzu, membru al trupei Hi-Q, ales deputat PSD în Colegiul 24 Bucureşti, vrea să creadă că generaţia tânără va face diferenţa în acest mandat.

"Sper să facem treabă bună de acum înainte şi lucrul care îmi dă cea mai mare speranţă este că pe lista (n.r. cu parlamentari) pe care tocmai am văzut-o sunt mulţi colegi de ai mei, tineri politicieni, oameni pe care îi cunosc şi în care am mare încredere. Sper ca generaţia noastră să facă diferenţa în acest mandat", a afirmat, azi, Mihai Sturzu la Palatul Parlamentului, după încheierea formalităţilor pentru validarea sa ca deputat.

El a precizat că nu prea crede în formalităţi şi că "oamenii sunt mai importanţi decât funcţiile, legitimaţiile sau pozele frumoase".

"Eu conduc maşina, eu răspund la telefoane. Nu sufăr de legitimaţii, poze şi acte. Am lucrat şase luni la Guvern (n.r. consilier al primului ministru Victor Ponta pe probleme de tineret) şi nici acolo nu am arătat legitimaţia. Cred că oamenii sunt mai importanţi decât funcţiile legitimaţiile sau pozele frumoase. Voi locui acasă unde stau de 12 ani de când m-am mutat în Bucureşti. De şofer nu am nevoie. Ar fi culmea să am şofer la Parlament şi la trupa mea să fiu şoferul trupei", a continuat Sturzu, care doreşte să activeze fie în Comisia de Cultură, fie în cea de învăţământ.

"Motivul pentru care am intrat acum ani buni în politică este educaţia şi atenţia pentru tânăra generaţie. Să punem pe picioare proiecte de educaţie nonformală, să însănătoşim sistemul de educaţie din România, să implicăm mediul de afaceri în viaţa socială a ţării. Este responsabilitatea fiecăruia să participăm la binele comun al ţării noastre. Dacă eu pot să fac asta cu noua generaţie sunt un om împlinit", a mai spus Mihai Sturzu, care a precizat că îşi va continua să cânte în Hi-Q.

"Colegii mei din trupa Hi-Q spun totuşi să nu mă duc la trupa Parlament. Sâmbătă am avut concert. Aşa cum unii merg la pescuit sau vânătoare eu merg pe scenă", a mai spus Mihai, potrivit Agerpres.

×