x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Mihai Tudose: Cartea cu ostașul de pe stâlpi va fi lectură obligatorie la PNL

Mihai Tudose: Cartea cu ostașul de pe stâlpi va fi lectură obligatorie la PNL

de Redacția Jurnalul    |    07 Aug 2024   •   20:04
Mihai Tudose: Cartea cu ostașul de pe stâlpi va fi lectură obligatorie la PNL
Sursa foto: Hepta

Cartea cu ostașul de pe stâlpi va fi lectură obligatorie la PNL, cu bonul de la achiziție ca dovadă a atașamentului față de doctrină, spune miercuri europarlamentarul PSD Mihai Tudose, în urma replicilor pe această teamă dintre Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu.

„Două declarații de neratat azi! 1. Dl. Președinte-Autor Ciucă: cartea (a lui, evident) va fi un bestseller! 2. ⁠Rareș Bogdan: românii nu citesc; după Capra cu trei iezi, unii vor mai ține, în sfârșit, mâna pe o carte a lui Nicolae Ciucă!”, a scris pe Facebook Mihai Tudose.

Acesta trage două concluzii în urma declarațiilor citate.

„1. Cartea cu ostașul de pe stâlpi va fi lectură obligatorie la PNL (cu bonul de la achiziție ca dovadă a atașamentului față de doctrină) 2. ⁠Acesta fiind publicul-țintă… recomandarea domnului Rareș Bogdan (care-și cunoaște bine partidul ????), pare a avea suport în realitate… P.S.: Să alături opera Președintelui cu Capra cu trei iezi… e dovadă de talent…. Sau a citit-o și pare că seamănă!”, adaugă vicepreședintele PSD.

Declarațiile lui vin după replicile cu referire la cartea scrisă de Nicolae Ciucă dintre președintele PSD și liderul PNL.

Întrebat miercuri cum privește utilizarea banului public, din subvențiile de la partid, de către PNL, care ar fi plătit din subvențiile de la partid panourile cu Nicolae Ciucă, cu mesajul „un ostaș în slujba țării”, Marcel Ciolacu a fost ironic.

„Am înțeles că au fost folosite la lansarea unei cărți (scrise de Ciucă - n.r.). O să fie un bestseller, sunt ferm convins, mai ales dacă ținem cont de ce promovare a avut”, a spus Ciolacu.

„Îi recomand lui Marcel Ciolacu să citească și el cartea, poate avea multe de învățat. Promit să îi trimit un exemplar, cadou. Sper că va fi un bestseller, pentru că toate încasările vor merge către inițiative caritabile”, a fost replica liderului PNL Nicolae Ciucă.

(sursa: Mediafax)

 

×