x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Mihai Voicu: Băsescu s-a adresat PDL când a vorbit de responsabilitatea chelturii banului public

Mihai Voicu: Băsescu s-a adresat PDL când a vorbit de responsabilitatea chelturii banului public

25 Noi 2010   •   13:35

Vicepreşedintele PNL Mihai Voicu a declarat, astăzi, că şeful statului, Traian Băsescu, s-a adresat PDL atunci când a făcut un ultim apel la responsabilitatea cheltuirii banului public, el precizând că guvernanţii sunt cei care gestionează banul public, nu opoziţia.

"Eu am înţeles că Traian Băsescu a făcut apel la responsabilitatea cheltuirii banului public. Sper că acest apel s-a adresat propriului partid, pentru că gestionarea banului public intră în atribuţiile guvernanţilor şi opoziţia nu face parte din această categorie", a spus Voicu, potrivit Mediafax.

El a precizat că preşedintele Traian Băsescu s-a dezobişnuit de regulile democratice, având impresia că toată lumea trebuie să fie de acord cu ceea ce spune. Voicu a comentat astfel afirmaţiile şefului statului prin care îi acuza pe politicieni de faptul că "i-a dus capul" doar să dubleze pensiile şi salariile.

"Traian Băsescu s-a dezobişnuit de regulile democratice. Văd că are impresia că toată lumea trebuie să fie de acord cu domnia sa. Scopul unei guvernări este de a asigura prosperitatea cetăţenilor săi, iar la acest capitol intră şi pensiile şi salariile", a mai spus Voicu.

×