x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Mihail Neamţu, atac la Udrea pe Facebook: "Elena Udrea nu este un actor politic credibil al României"

Mihail Neamţu, atac la Udrea pe Facebook: "Elena Udrea nu este un actor politic credibil al României"

28 Aug 2012   •   08:36
Mihail Neamţu, atac la Udrea pe Facebook: "Elena Udrea nu este un actor politic credibil al României"

Fondatorul platformei Noua Republica a postat pe Facebook un mesaj in care o ataca pe Elena Udrea, dupa ce aceasta a declarat, ieri, pentru Mediafax, ca "Traian Basescu este singurul actor politic credibil pentru americani si pentru europeni".

"Elena Udrea - vorbesc, deci exist!

Dupa ce ne-a anuntat ca se gandeste sa se retraga din politica, Elena Udrea revine. Si nu oricum, ci cu o declaratie excesiva: "Traian Basescu este singurul actor politic credibil pentru americani si pentru europeni".

Ca o concluzie logica, se intelege ca nici Elena Udrea insasi nu este un actor politic credibil al Romaniei. Atunci de ce mai face declaratii?

Noua Republica, spre deosebire de altii, spune lucruri logice. Atunci cand spunem "schimbare", atunci asta vrem: o adevarata schimbare a clasei politice. Politicienii compromisi trebuie sa se retraga. Un pas in spate incepe cu tacerea voluntara. Iar pentru ca d-na Udrea sa nu aiba dificultati in interpretarea acestui enunt simplu, precizam ca ne referim si la dansa.

Politica presupune curajul imaginarii viitorului in termeni surprinzatori", este mesajul postat de Neamtu pe Facebook.

×