x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Radu Mihaiu: În sfârșit BES constată cazuri de fraudă și sesizează organele de urmărire penală

Radu Mihaiu: În sfârșit BES constată cazuri de fraudă și sesizează organele de urmărire penală

de Redacția Jurnalul    |    17 Iun 2024   •   13:30
Radu Mihaiu: În sfârșit BES constată cazuri de fraudă și sesizează organele de urmărire penală
Sursa foto: Lucian Alecu

„În sfârșit BES constată cazuri de fraudă și sesizează organele de urmărire penală”, afirmă candidatul ADU la Primăria Sectorului 2, Radu Mihaiu. El spune că la secția 248 au apărut voturi în plus. „Alegerile de la Sectorul 2 se vor lăsa cu multe dosare și anchete”, adaugă Mihaiu.

„În sfârșit BES constată cazuri de fraudă și sesizează organele de urmărire penală. Alegerile de la Sectorul 2 se vor lăsa cu multe dosare și anchete”, scrie radu Mihaiu pe Facebook.

El afirmă că la secția 248, după 4 zile de stat la porțile Biroului Electoral de Sector, au apărut voturi în plus.

„Coincidență sau nu, e fix cazul cu care se lăuda PSD că a mai găsit în ea 39 de voturi în plus pentru domnul Hopincă. Ce nu e de înțeles e de ce abia acum au raportat astfel de incidente. Sunt zeci de secții în care apar voturi în plus inexplicabile, dar doar la aceasta au respectat procedura și au anunțat organele de urmărire penală. Asta în sine e o suspiciune că s-a încercat mușamalizarea fraudei”, încheie Mihaiu.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: mihaiu sector 2 alegeri