x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Mincă: "PDL nu ştie să lupte curat şi cinstit"

Mincă: "PDL nu ştie să lupte curat şi cinstit"

15 Apr 2010   •   00:00
Mincă: "PDL nu ştie să lupte curat şi cinstit"
Sursa foto: Dan Marinescu/Jurnalul National

Candidatul PSD+PC la alegerile din Colegiul 19, Liliana Mincă, se declară, într-un comunicat, "indignată" de modul prin care PDL înţelege să-şi organizeze campania electorală, acuzând distrugerea unor bannere şi menţionând că filiala PC Sector 4 a făcut sesizare la Poliţie.



"Este revoltător cum PDL recurge la astfel de metode de a tăia bannere şi a le da foc doar pentru a-şi intimida adversarul. Aşa a procedat PDL şi în campania electorală a conservatorului Cristian Popescu Piedone, dar şi în campania electorală din 2008, când democrat-liberalii au încercat să-şi distrugă contracandidaţii. Cu toate acestea PDL a pierdut. Partidul Democrat Liberal demonstrează încă odata că nu ştie să lupte curat şi cinstit, că face totul pentru a abate atenţia de la lipsa lor de proiecte care să vină în ajutorul cetăţenilor şi de la incapacitatea de a găsi soluţii pentru rezolvarea problemelor oamenilor care au ajuns la un grad insuportabil al sărăciei", se arată în comunicat.

Candidatul PSD+PC anunţă că Partidul Conservator, filiala Sector 4, a depus în această dimineaţă o sesizare la Secţia 16 de Poliţie cu numărul de înregistrare 1469532.

"Aceste acte de vandalism sunt de neacceptat, însă eu voi merge mai departe în Colegiul 19 pentru a le spune oamenilor cine sunt şi mai ales ce vreau şi ce pot să fac pentru ei. Ei sunt cei care îmi dau forţe, iar actele de vandalism ale PDL nu mă vor convinge să dau înapoi, ci dimpotrivă", a declarat Liliana Mincă, potrivit comunicatului.

×
Subiecte în articol: politic