x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ministerul Sănătăţii susţine că nu a pus problema introducerii de noi taxe în spitale

Ministerul Sănătăţii susţine că nu a pus problema introducerii de noi taxe în spitale

28 Mai 2013   •   19:31
Ministerul Sănătăţii susţine că nu a pus problema introducerii de noi taxe în spitale
Sursa foto: Lucian Alecu/Intact Images

Ministerul Sănătăţii precizează că niciodată nu a pus problema introducerii de noi taxe în spitale, se arată într-un comunicat de presă în care se fac unele precizări cu privire la salarizarea personalului medical, informează agerpres.ro.

"În acest moment, există mai multe variante de lucru pe tema salarizării medicilor în funcţie de performanţă, neexistând niciun proiect asumat de Ministerul Sănătăţii. Toate variantele de lucru se discută împreună cu organizaţiile de medici şi pacienţi, care sunt partenerii Ministerului în elaborarea tuturor măsurilor legislative din domeniul sănătăţii", arată MS.

Ministerul Sănătăţii susţine că are ca obiectiv o reformă a sistemului sanitar care să aibă în centrul său pacientul.

"Din păcate, asistăm tot mai des la atacuri nefondate pe tema sănătăţii şi împotriva ministrului Sănătăţii, care sunt dovada faptului că reforma sănătăţii deranjează probabil anumite grupuri şi că există o mare rezistenţă împotriva transformării sistemului sanitar dintr-unul ineficient şi falimentar, într-unul bazat pe ordine şi performanţă, în beneficiul pacienţilor", se arată în informarea de presă.  

×