x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ministrul de Interne, despre incidentul de la Institutul Marius Nasta: „Nu a fost vorba de un incendiu”

Ministrul de Interne, despre incidentul de la Institutul Marius Nasta: „Nu a fost vorba de un incendiu”

22 Feb 2021   •   09:06
Ministrul de Interne, despre incidentul de la Institutul Marius Nasta: „Nu a fost vorba de un incendiu”
Sursa foto: Hepta

Ministrul de Interne Lucian Bode a afirmat luni dimineață că nu a fost vorba de un incendiu la Institutul Marius Nasta din Capitală.

„Din datele preliminare rezultă că nu a fost vorba de un incendiu. În al doilea rând, faptul că nimeni nu a avut de suferit, pacienții din unitatea mobilă a ATI au fost mutați preventiv în altă locație. Așteptăm raportul final și vom spune din punctul nostru de vedere ce s-a întâmplat acolo, de unde a fost acea degajare de fum, dar ce este cel mai important este că nimeni nu a avut de suferit, pacienții au fost relocați în siguranță și n-a fost vorba de un incendiu”, a spus Lucian Bode.

O mobilizare masivă a forțelor de intervenție - mașini de pompieri, ambulanțe, SMURD -  a avut loc duminică seara la Institutul „Marius Nasta” din Capitală, unitate COVID, unde alerta a fost dată la ora 22:22 de personalul medical, care a văzut o flamă urmată de fum la unitatea mobilă ATI din curtea spitalului.

×
Subiecte în articol: lucian bode