x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ministrul Dezvoltării, Adrian Veştea, candidează la conducerea Consiliului Județean Brașov

Ministrul Dezvoltării, Adrian Veştea, candidează la conducerea Consiliului Județean Brașov

de Redacția Jurnalul    |    23 Mar 2024   •   21:40
Ministrul Dezvoltării, Adrian Veştea, candidează la conducerea Consiliului Județean Brașov
Sursa foto: Facebook Adrian Veștea

Ministrul Dezvoltării, Adrian Veştea, anunță, sâmbătă, că va candida la conducerea Consiliului Județean Brașov.

„Candidez pentru președinția Consiliului Judetean Brasov sub sigla Partidului Național Liberal (PNL), așa cum o fac de peste 20 de ani! Partidul Naţional Liberal a fost un pilon de încredere și progres în arhitectura politico-socială a României moderne. În ultimii 8 ani, am fost implicat în transformările semnificative prin care a trecut județul nostru, având convingerea fermă că principiile liberalismului reprezintă cheia dezvoltării sustenabile și incluzive a comunității noastre”, a scris Veștea pe Facebook.

Acesta își exprimă credința în potențialul brașovenilor, „în valoarea incontestabilă a democrației și în libertatea de exprimare stă la baza angajamentului meu neclintit pentru promovarea unei guvernări responsabile, transparente și orientate către nevoile cetățeanului. Experiența acumulată alături de colegii mei liberali în administrația locală brașoveană mă determină să nu mă abat astăzi de pe drumul drept pe care sunt, pentru că împreună am reușit să schimbăm fața județului Brașov, transformându-l dintr-o zonă slab conectată a României într-un adevărat nod strategic care conectează lumea”.

Veștea menționează evoluția societății brașovene din ultimii 10 ani și spune că viziunea sa pentru viitorul județului Brașov este ambițioasă: „să ne poziționăm printre cele mai dezvoltate și prospere regiuni din Europa. Acest obiectiv poate fi atins prin consolidarea infrastructurii critice, sprijinirea inovației și a antreprenoriatului, îmbunătățirea accesului la educație și servicii de sănătate de calitate, și, nu în ultimul rând, prin promovarea unui mediu sustenabil, care să respecte resursele naturale și patrimoniul cultural unic al județului nostru”.

(sursa: Mediafax)

×