x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ministrul Economiei a plecat pe Litoral cu trenul: Reprezintă o opțiune foarte bună. Este curat și sigur

Ministrul Economiei a plecat pe Litoral cu trenul: Reprezintă o opțiune foarte bună. Este curat și sigur

de Redacția Jurnalul    |    30 Iun 2023   •   23:00
Ministrul Economiei a plecat pe Litoral cu trenul: Reprezintă o opțiune foarte bună. Este curat și sigur
Sursa foto: Stefan Radu Oprea

Ministrul Economiei, Radu Ștefan Oprea, transmite, vineri seara, că a plecat cu trenul la Constanța, iar cu un tren interregio ajunge la destinație în două ore și jumătate, acesta circulând cu viteza de 150 km/oră.

„Trenul reprezintă o opțiune foarte bună atunci când alegi ca destinație litoralul românesc. Un tren interregio din Gara de Nord București ajunge la Constanța în mai puțin de două ore și jumătate”, spune ministrul Economiei, Radu Ștefan Oprea.

Acesta adaugă că vineri, pentru că se fac lucrări de întreținere la podul de la Cernavodă, durata drumului cu mașina este mai mare, astfel că a ales trenul, care este „curat, sigur și cu toate locurile ocupate”. El spune că viteza trenului este de 150 km/oră.

Ministrul Economiei va fi sâmbătă la comandamentul litoral al ANPC-ului pentru a vedea litoralul românesc cu ochii celor care controlează și ca avea întâlniri cu operatorii din turism.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: ministrul economiei litoral trenul