x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ministrul Educaţiei, Ioan Mang: Nu e vorba de niciun plagiat, este o acţiune politică

Ministrul Educaţiei, Ioan Mang: Nu e vorba de niciun plagiat, este o acţiune politică

09 Mai 2012   •   12:44
Ministrul Educaţiei, Ioan Mang: Nu e vorba de niciun plagiat, este o acţiune politică

Ioan Mang a declarat, astazi, pentru Romania TV ca nu se face vinovat de plagiat si ca acuzatiile aduse de PDL au baza politica. "Nu este vorba de niciun plagiat, este vorba de teama unora care au patronat acest minister ca au pierdut controlul asupra lui si, intr-adevar, l-au pierdut", a afirmat ministrul Educatiei.

"Sunt niste lucrari stiintifice pe care domniile lor este destul de greu sa le inteleaga, in care aspecte teroretice ale unor algoritmi care nu pot fi modificati, care nu sunt inventia lui Mang, au fost prezentati in partea introductiva, dupa care scopul lucrarii, dat si in titlu, a fost de a implementa acesti algoritmi astfel incat sa se vada taria si valoarea acestora. (...) Nu e vorba de niciun plagiat, este vorba de teama unora care au patronat acest minister ca au pierdut controlul asupra lui si, intr-adevar, l-au pierdut", a declarat Mang, la Romania TV.

"Daca cei care stiu despre ce e vorba acolo si mai ales autorii mentionati in articol ma acuza de plagiat si obtin o decizie in acest sens, categoric ma retrag. Dar asa pe vorba unor oameni care nu sunt de specialitate, care au cu totul alte probleme... De fapt, scopul lor este unul singur: sa creeze haos in sistemul educational cu doua saptamani inainte de a incepe bacalaureatul special si cu o luna inainte de a incepe examenul de bacalaureat. Categoric este o actiune politica", a afirmat Mang, intrebat daca isi va da demisia in cazul in care cei de la PDL dovedesc ca a plagiat.


×