x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Mircea Badea: Pe instinct, zic că Dragnea nu va fi achitat pe fond

Mircea Badea: Pe instinct, zic că Dragnea nu va fi achitat pe fond

16 Mai 2018   •   08:07
Mircea Badea: Pe instinct, zic că Dragnea nu va fi achitat pe fond

Mircea Badea a comentat, marți, în cadrul emisiunii ”În Gura Presei”, dosarul în care este implicat Liviu Dragnea și angajatele DGASPC Teleorman.

 

”Procesul lui Dragnea este o bășină. Nu mă feresc de acest cuvânt, este unul românesc, care descrie uneori foarte bine o situație. Este ceva absolut penibil. Toată propaganda ne spune că Beline, Brazilii, meleoane, procesul practic este despre nimic. Multă lume aștepta astăzi pronunțarea. Eram sigur că nu se va da. Procesul se judecă la Înalta Curte, nu la Judecătoria din Sascut, nu la Judecătoria din Videle. Nu tată, la Înalta Curte, acolo unde ar trebui să fie spețele crâncene. Este vorba despre două angajate de la Protecția Copilului care se pare că ar fi. Pe 29 se pronunță Înalta Curte. Și pe 30 se pronunță CCR. Dacă nici ăsta nu e final tare de lună...” a afirmat Mircea Badea.

Realizatorul tv nu crede că Liviu Dragnea va fi achitat pe fond și a explicat și care este raționamentul său în acest sens.

"Pe instinct zic că nu. Asta e instanța de fond. La recurs sunt sigur că Dragnea va fi achitat. Procesul e nimic, speța este simplistă, datele mai mult decât clare și a durat enorm, nu numai ca număr de termene. A durat și fiecare zi de judecată. Zici că e procesul de la Nuremberg. Mie asta îmi miroase prost, raportat la marea achitare (...) S-a făcut multă vorbire la televiziunea SRI-ului că doamna Bombonica a fost scoasă din dosar, pentru că a plătit presupusul prejudiciu. Acum continuă să facă fake news spunând că prin achitarea presupusului prejudiciu doamna fostă Dragnea și-ar fi recunoscut vinovăția. Este o minciună. A explicat de o sută de ori și avocatul doamnei Bombonica. Să nu lăsăm adevărul să strice un bun fake news. Un securistic, stalinistic fake news” a spus Mircea Badea. Antena 3

×