x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Mircea Diaconu: "Dacă temporar nu am fost lăsat să fac ceva pentru naţia mea, nu e nicio problemă"

Mircea Diaconu: "Dacă temporar nu am fost lăsat să fac ceva pentru naţia mea, nu e nicio problemă"

19 Iun 2012   •   16:59
Mircea Diaconu: "Dacă temporar nu am fost lăsat să fac ceva pentru naţia mea, nu e nicio problemă"

Mircea Diaconu, insotit de presedintele PNL, Crin Antonescu, a facut marti seara primele declaratii dupa ce justitia i-a dovedit incompatibilitatea.

"Evident, in cazul in care Curtea Suprema imi repinge apelul, eu ma retrag in Guvern. Niciodata nu am fost dat jos din tramvai, pentru ca intotdeauna am avut bilet.

Eu in noiembrie m-am retras de la Teatrul Notarra.

Ma retrag din Guvern pentru a nu arunca vreo pata asupra acestui Executiv. Am pus patima in luna si cateva zile petrecute la conducerea Ministerului Culturii. Voi ramane alaturi de viitorul ministru.

Am vrut sa fac ceva pentru natia mea. Daca temporar nu se poate, nu e nicio problema."

La randul sau, Crin Antonescu l-a considerat pe Diaconu, "un om si un liberal extrem de onest. Spre deosebire de politicieni, unui om din afara acestei sfere, acest calvar i se pare greu de indurat. E imposibi sa te bati cu noroiul si calomnia.

Mircea Diaconu nu se lasa. Nu ne lasam nici noi. Nu avem dreptul. Cei care mizeaza pe dezgustul care i-ar putea dobori pe oameni cu un anumit har, esueaza. Cei care l-au dorit inlaturat pe maestrul Diaconu sa stie ca nu au reusit".

Propunerea pe care am facut-o ca urmare a retragerii lui Mircea Diaconu este senatorul Puiu Hasotti.

Nu exista in Romania un politician mai cinstit si mai naiv decat Mircea Diaconu.

×