x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Mircea Duşa, audiat la Parchet

Mircea Duşa, audiat la Parchet

24 Noi 2010   •   11:08
Mircea Duşa, audiat la Parchet
Sursa foto: Dan Marinescu/Jurnalul National
Liderul grupului PSD din Camera Deputaţilor, Mircea Duşa, s-a prezentat, astăzi, la Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, în legătură cu plângerea făcută de social-democraţi la adresa preşedintelui Camerei Deputaţilor privind fraudarea votului pe Legea pensiilor.

La ieşirea din sediul Parchetului ICCJ, Duşa a declarat că a susţinut în faţa procurorilor argumentele din sesizarea depusă de PSD+PC împotriva preşedintelui Camerei, Roberta Anastase, şi a secretarului Sever Voinescu.

Mircea Duşa a stat la Parchetul instanţei supreme aproximativ 30 de minute, la ieşire spunând că a fost citat în calitate de lider al grupului PSD+PC care a depus sesizarea la Parchetul instanţei supreme, anunţă Mediafax.

El a precizat că procurorul va cere, probabil, şi alte probe şi va mai cita alţi parlamentari.

PSD anunţa, în 21 septembrie, că a depus la Parchetul ICCJ o plângere penală în cazul preşedintelui Camerei, Roberta Anastase, şi a secretarului Sever Voinescu, pentru abuz în serviciu, fals intelectual şi fals în declaraţii publice.

Purtătorul de cuvânt al PSD, Radu Moldovan, spunea atunci că social-democraţii consideră că Anastase şi Voinescu trebuie să plătească în justiţie pentru ceea ce au făcut la dezbaterea Legii pensiilor, încercând să o treacă "furând votul".

×