x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Mircea Ionescu Quintus: "Demisia lui Chiliman ar fi o greşeală şi pentru partid şi pentru cariera lui"

Mircea Ionescu Quintus: "Demisia lui Chiliman ar fi o greşeală şi pentru partid şi pentru cariera lui"

09 Apr 2012   •   17:03
Mircea Ionescu Quintus: "Demisia lui Chiliman ar fi o greşeală şi pentru partid şi pentru cariera lui"

Presedintele de onoare al PNL Mircea Ionescu Quintus a declarat ca eventuala demisie din partid a primarului sectorului 1 al Capitalei, Andrei Chiliman, ar fi "o greseala si pentru partid si pentru cariera lui".

Quintus a spus ca il cunoaste pe Chiliman si lucreaza impreuna de 22 de ani si ca nu l-ar sfatui pe acesta sa plece din PNL, spunand ca o astfel de decizie ar fi "o greseala".

"Numai daca in partidul nostru as descoperi un adversar, un dusman, l-as sfatui sa faca asa ceva. Pe un prieten cu care lucram impreuna de atata vreme nu-l pot sfatui sa faca o astfel de greseala si pentru partidul nostru si pentru cariera lui politica", a declarat Mircea Ionescu Quintus, conform Mediafax.

Luni dupa amiaza, primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a declarat ca, pentru prima oara, dupa aproape 23 de ani de cand este membru PNL, ia in considerare "in mod foarte serios" demisia din partid, anuntand ca va lua o decizie numai dupa ce se va sfatui cu Mircea Ionescu Quintus, Radu Campeanu si Calin Popescu Tariceanu.

×