x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Mircea Toader: "Remanierea nu rezolvă problema, dar poate fi discutată dacă vine cineva cu o soluţie viabilă"

Mircea Toader: "Remanierea nu rezolvă problema, dar poate fi discutată dacă vine cineva cu o soluţie viabilă"

05 Mai 2010   •   00:00

Liderul grupului PDL din Cameră, Mircea Toader, a afirmat că remanierea guvernamentală nu rezolvă problemele economice, însă o astfel de măsură poate fi discutată dacă "cineva vrea să fie ministru şi vine cu o soluţie viabilă".

"Nu remanierea rezolvă problema, (...) dacă vine cineva cu o soluţie miraculoasă şi spune , aceasta poate fi discutată", a declarat astăzi, la Parlament, liderul grupului democrat-liberal din Cameră, citat de Agerpres.

"Nu înseamnă că dacă remaniezi un ministru vin veniturile bugetare altfel. Practic trebuie să fie o soluţie economică. Deocamdată nu trebuie să discutăm o astfel de soluţie până nu se finalizează negocierile. Există, într-adevăr, o problemă datorită recesiunii economice la care trebuie să găsim soluţia. Găsirea unei soluţii de mărire a veniturilor la nivelul bugetului există, fie prin mărirea veniturilor, fie prin micşorarea cheltuielilor", a mai spus Toader.

×
Subiecte în articol: politic