x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică "Mişcarea Populară" face PDL tărcat

"Mişcarea Populară" face PDL tărcat

05 Mar 2012   •   21:00
"Mişcarea Populară" face PDL tărcat

Decizia Colegiului Director al PDL de a da mana libera orga­nizatiilor judetene sa incheie aliante locale sub denumirea "Miscarea P­opulara", fara ca o astfel de alianta sa fie asumata la nivel national, nu face decat sa bulverseze partidul. A spus-o ieri liderul PDL Buzau, deputatul Cezar Preda (foto). "Ceea ce s-a hotarat aseara (duminica seara – n.r.) e o chestiune care mai rau ne va incurca decat ne va lamuri. Desi avem dreptul si posibilitatea la nivel judetean sa luam decizia cea mai buna pentru partid, nu va putea fi luata o decizie unitara in tot judetul, pentru ca sunt primari care doresc sa candideze sub sigla, sunt candidati primari care nu au cu cine sa se asocieze. Nu vad cum ar putea judetul sa aiba o coloratura tarcata de la localitate la localitate", a spus Cezar Preda. Liderul PDL Emil Boc a declarat duminica seara ca, pentru alegerile locale, daca organizatiile judetene vor decide sa incheie aliante pe plan local, acestea se vor face sub denumirea "Miscare Populara", cu sigla inima si culoarea verde. La sedinta Colegiului Director al PDL au existat doua propuneri de denumiri ale acestor aliante de plan local – "Miscarea pentru judetul (...)" si "Miscarea Populara pentru judet?" au spus surse din PDL, citate de Mediafax.

Potrivit acelorasi surse, la sedinta de duminica seara a Colegiului Director al PDL, vicepre­sedintii Elena Udrea si Theodor Paleologu s-au abtinut la vot in cazul Miscarii
Populare. Elena Udrea a sustinut ca, in urma studiilor facute, denumirea de "popular" nu ar fi bine perceputa de catre cetateni.

×