x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Mitingurile PDL şi USL de la Iaşi - programate simultan, sâmbătă

Mitingurile PDL şi USL de la Iaşi - programate simultan, sâmbătă

16 Iul 2012   •   13:40

Liderul PDL Iasi, Dumitru Oprea, a declarat pentru corespondentul MEDIAFAX ca a discutat cu primarul PSD Gheorghe Nichita despre mitingurile PDL si USL care vor avea loc sambata la Iasi, la aceeasi ora, si ca i-a propus ca actiunea USL sa se desfasoare la cateva ore dupa manifestatia PDL.
"Am discutat varianta asta, ca noi sa tinem de la ora 11.00, iar cei de la USL sa puna eventual dupa-amiaza. Mi-a spus ca nu se poate. Cred ca asta si urmaresc, ca ambele actiuni sa aiba loc la aceeasi ora', a spus liderul PDL Iasi, Dumitru Oprea.
El a precizat ca unul dintre motivele invocate de Nichita a fost ca "oamenii se duc la nunti si nu mai pot veni dupa-amiaza la miting?.
Primaria Iasi a refuzat initial cererea democrat-liberalilor ca mitingul pro-Basescu de la Iasi sa aiba loc in Piata Unirii, motivand ca in aceasta piata este programata actiunea USL. Ulterior, municipalitatea a aprobat ca actiunea PDL sa aiba loc in Piata Palatului, de la ora 11.00.
USL nu a anuntat in mod oficial ora de incepere a mitingului din Piata Unirii, surse din Uniune afirmand ca actiunea va avea loc tot de la ora 11.00.
Distanta intre cele doua piete este de numai cateva sute de metri, iar la mitingurile de sambata sunt asteptati mii de sustinatori PDL si USL din toate judetele Moldovei.

×