x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Monica Iacob-Ridzi şi-a făcut blog

Monica Iacob-Ridzi şi-a făcut blog

16 Dec 2010   •   12:26
Monica Iacob-Ridzi şi-a făcut blog

Monica Iacob Ridzi şi-a deschis un blog al cărui motto este: "Am învăţat că viaţa îţi poate fi schimbată în câteva ore de către oameni care nici nu te cunosc" - Octavian Paler.

"Am ezitat mult înainte de a deschide acest blog. Am înţeles, însă, mai ales în ultimii ani, faptul că o greşită comunicare în spaţiul public poate conduce la denaturarea gesturilor, a opiniilor şi, în final, a personalităţii mele. Am înţeles că, dincolo de inabilităţile de a-mi alege, uneori, prietenii şi colaboratorii, viciile de a exprima, imediat şi exact, puncte de vedere asupra problemelor ţinând de activitatea mea profesională ori de realizările şi eşecurile în plan personal, se pot contabiliza, într-un târziu, necruţător", scrie Monica Iacob Ridzi.

Potrivit acesteia, iniţiativa de a avea un blog personal vine într-un context "dificil pentru cariera sa politică".

"Deschid acest blog după o perioadă semnificativă în care m-am retras din spaţiul public, pentru că încă mai cred în bună-credinţă. Şi în valoarea comunicării de fond, în valoarea argumentelor, nu întotdeauna convenabile, în valoarea construcţiei, nu a disoluţiei. Şi pentru că la urma urmei cred cu îndârjire în viitor", îşi încheie argumentaţia creării acestui blog deputatul PDL.

×