x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Moșteanu: Cîțu e ținut pe perfuzii. Miniștrii nu pot fi sclavi pe o plantație

Moșteanu: Cîțu e ținut pe perfuzii. Miniștrii nu pot fi sclavi pe o plantație

07 Sep 2021   •   11:55
Moșteanu: Cîțu e ținut pe perfuzii. Miniștrii nu pot fi sclavi pe o plantație

Liderul deputaților USR PLUS, Ionuț Moșteanu, spune că Florin Cîțu „se agață cu dinții și cu ghearele de scaunul de la Palatul Victoria” și că este ținut „pe perfuzii din punct de vedere politic, pentru că zilele sale sunt numărate”. El afirmă că „miniștrii nu pot fi sclavi pe o plantație”.

„Azi (marți - n.r.) e ultima zi când, conform regulamentului, ar fi trebuit să fie citită în plen moțiunea de cenzură depusă vineri. Deși nimeni nu-și imagina că după anii negri în care l-am văzut pe Dragnea călcând în picioare democrația, regulile, legile, Constituția, în această clădire să se întâmple lucruri și mai grave. Faptul că Marcel Ciolacu și Florin Cîțu și-au dat mâna să calce în picioare Constituția e inadmisibil și fără precedent”, spune Ionuț Moșteanu.

El precizează că moțiunea nu poate fi citită și nu poate ajunge la vot în plen „doar pentru că Florin Cîțu se agață cu dinții și cu ghearele de scaunul de la Palatul Victoria”.

„Este ținut pe perfuzii din punct de vedere politic, pentru că zilele sale sunt numărate. În 45 de zile, cel târziu, trebuie să vină în fața Parlamentului și atunci se va consfinți blatul dintre Cîțu și Ciolacu”, adaugă liderul deputaților USR PLUS.

El spune că interimatul de 45 de zile pentru posturile eliberate de miniștrii USR PLUS decurge din momentul depunerii demisiilor.

„Demisia e un act unilateral. Miniștrii nu pot fi sclavi pe o plantație. Dacă au decis să plece dintr-un guvern condus de Florin Cîțu, pleacă”, conchide Moșteanu.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: motiune cenzura