x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Moțiunea simplă împotriva ministrului Marius Budăi, respinsă de Camera Deputaților

Moțiunea simplă împotriva ministrului Marius Budăi, respinsă de Camera Deputaților

de Redacția Jurnalul    |    07 Mar 2023   •   11:55
Moțiunea simplă împotriva ministrului Marius Budăi, respinsă de Camera Deputaților
Sursa foto: Hepta

Moțiunea simplă depusă de USR și Forța Dreptei împotriva ministrului Muncii, Marius Budăi, a fost respinsă, marți, de plenul Camerei Deputaților.

Moțiunea a fost respinsă cu 86 de voturi „pentru”, 177 „împotrivă” și două abțineri.

„L-ați salvat pe salvatorul pensiilor speciale și prin asta, v-ați constituit, oficial, prin votul în Parlament, în scut în fața pensiilor speciale. Mergeți și spuneți tuturor alegătorilor voștri ăc faceți scut în fața pensiilor speciale”, spune deputatul Cristian Seidler (USR)după vot.

„Este un simulacru de moțiune scrisă de oameni care nu au fost în stare de nimic atunci când au guvernat, care au adus doar sărăcie, foamete și au închis oamenii în case”, spune Marius Budăi, în timpul dezbaterii moțiunii simple depusă de USR și Forța Dreptei împotriva sa.

Moțiunea simplă „Marius Budăi - ministrul salvării pensiilor speciale” a fost inițiată de 56 de deputați USR și Forța Dreptei.

„A trecut peste un an de când PSD este la Ministerul Muncii, pe care l-a transformat în ministerul salvării pensiilor speciale, dar şi al supraimpozitării muncii celor mai săraci dintre cei care lucrează. Cu sau fără Marius Budăi la Ministerul Muncii este acelaşi lucru. De fapt, Marius Budăi nu munceşte, el nu ratează nicio emisiune TV la care, de fapt, nu spune nimic despre cum salvează pensiile speciale sau despre cum supraimpozitează contractele cu normă parţială. Adevărul este că nici PSD nu îi pasă prea mult de Marius Budăi, pe care l-ar putea sacrifica, la o adică, la rotativă”, se arăta în moțiune.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Marius Budăi motiune simpla