x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică MRU, atac dur la Ponta: Înapoi la şcoală, măcar să citim un pic!

MRU, atac dur la Ponta: Înapoi la şcoală, măcar să citim un pic!

04 Apr 2012   •   05:56
MRU, atac dur la Ponta: Înapoi la şcoală, măcar să citim un pic!

Presedintele PSD, Victor Ponta, ar trebui sa profite de norocul de a avea alaturi doi fosti prim-ministri, pe Adrian Nastase si Calin Popescu Tariceanu, si sa le mai ceara sfatul acestora daca tot se pregateste sa preia conducerea Guvernului, considera premierul Mihai Razvan Ungureanu.

"Apropo de Cupru Min si de vanzari, domnul Ponta are norocul de a avea in preajma domniei sale, la distante mai mici sau mai mari, doi fosti prim-ministri, Adrian Nastase si Calin Popescu Tariceanu. Domnule, nu costa nimic sa iei un sfat bun dintr-o parte si dintr-alta, daca tot ne pregatim, undeva intr-un viitor, sa administram niste probleme, macar sa citim un pic", a spus Ungureanu, aseara, la Realitatea TV.

"Inapoi la scoala, ca sa nu mai facem greseli, pentru ca nu este bine ca oameni tineri, care au constiinta, sa amestece Holocaustul, sa nu ne vindem tara. Asta cu Holocaustul nu este in cazul domnului presedinte Ponta, dar ma refer la o generatie care, din cand in cand, are greseli de exprimare, care in spate poate sa ascunda niste fracturi ale cunoasterii, iar din ignoranta uneori pot sa iasa monstri. Mie de asta mi-e frica, iar eu am incredere in Ponta, am toata increderea ca domnia sa trebuie sa creasca politic, rectiliniu si fara probleme. Asadar, rationamente inainte de concluzie", a mai spus Ungureanu.

Intrebat daca nu cumva are mai multa incredere in Ponta mai multa decat are acesta si Crin Antonescu in el, Ungureanu a raspuns: "Probabil ne inselam si unul si altul".

×