x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Mugur Mihăescu, candidat oficial la Primăria Sectorului 5

Mugur Mihăescu, candidat oficial la Primăria Sectorului 5

30 Apr 2012   •   11:58

Candidaturi pe banda rulanta. Actorul Mugur Mihaescu si-a depus astazi candidatura pentru functia de primar al Sectorului 5. Tot astazi, Marian Vanghelie si fostul prefect al Capitalei, Mihai Atanasoaei, si-au depus candidaturile pentru aceeasi primarie.

"Doresc sa candidez independent pentru ca nu mi-a placut niciodata sa fac politica si de aceea am ales sa lucrez independent. Am decis sa fac pasul acesta pentru ca, e simplu, daca treceti pe Calea Victoriei ea arata frumos, este Hotelul Bulevard, dar in spate e sectorul 5. Am ales sectorul 5 pentru ca e teren viran, aici nu s-a construit nimic in 12 ani, aici se poate construi, sa se faca locuri de munca. Nu stiu de ce lumea mai tolereaza", a declarat, saptamana trecuta, Mihaescu, la o conferinta de presa.

"Vanghelie, in 12 ani nu a facut o parcare, el parca e etern. Oamenii vor alege si eu daca nu voi fi ales ma voi intoarce la afacerile mele. Nu ma va sustine niciun partid, eu am nevoie de oameni, nu de partid. Nu stiu daca voi fi sustinut, nu am avut contact cu oamenii, dar am sa merg in toate zonele pentru a discuta cu ei. Ei trebuie sa inteleaga ca nu au avut nicio sustinere, au pierdut timpul in acesti ani cu Vanghelie", a mai spus actorul.

Mihaescu a fost presedinte executiv al Partidului Verde. In luna octombrie a anului trecut, Partidul Verde anunta ca Mugur Mihaescu si-a prezentat demisia din functia de presedinte executiv al formatiunii.

×