x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Munteanu, întrebat dacă s-ar retrage la cererea PNL: Asta e cu totul altă discuţie; eu am venit să ajut

Munteanu, întrebat dacă s-ar retrage la cererea PNL: Asta e cu totul altă discuţie; eu am venit să ajut

20 Apr 2016   •   17:01
Munteanu, întrebat dacă s-ar retrage la cererea PNL: Asta e cu totul altă discuţie; eu am venit să ajut

Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Marian Munteanu, a declarat, miercuri, că el a fost rugat să vină să ajute într-o situaţie "dificilă", precizând, în contextul în care a fost întrebat dacă se va retrage din cursă în cazul în care liberalii i-ar cere-o, că aceasta este "o cu totul altă discuţie".

"Asta e cu totul altă discuţie. Eu am venit să ajut, am fost rugat să vin să ajut. Eu sunt un om corect, era o situaţie dificilă şi am venit să ajut. Eu doresc o soluţie bună pentru că nu am venit să candidez pentru mine, eu am venit să ajut în primul rând pe bucureşteni. M-am bucurat că există posibilitatea ca anumite idei care vin din zona civică din care provin pot fi susţinute mai bine de un partid puternic, am venit cu toată inima deschisă în această chestiune. Eu am prevăzut că vor urma foarte multe atacuri pentru că am trecut prin asta şi tot trec de 25 de ani, lucru pe care pe mine nu mă emoţionează, însă se pare că pentru unii e o încercare prea grea", a afirmat Munteanu, la sediul PNL.

El a spus că toate lucrurile de care a fost acuzat până acum s-au dovedit a fi false, reiterând că nu a făcut comerţ cu arme şi nu a fost colaborator al Securităţii.

"Suntem într-o ţară în care de 25 de ani se fură. Milioane, sute de milioane, miliarde. Şi ei caută că eu am fost acum douăzeci şi ceva de ani la nu ştiu ce adunare, că nu ştiu ce s-a interpretat că nu am spus bine. Am pierdut aproape 10 zile tot explicând (...) lucruri mărunte până la urmă. (...) Mie nu îmi e frică, nu mi-e teamă, nu am lucruri care să-mi poată fi imputate", a adăugat Marian Munteanu. AGERPRES

×
Subiecte în articol: marian munteanu