x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Năstase a votat "pentru dreptul de proprietate asupra oraşului"

Năstase a votat "pentru dreptul de proprietate asupra oraşului"

15 Iun 2008   •   00:00

11:43 ● Preşedintele CN al PSD, Adrian Năstase, a sugerat că l-a votat pe candidatul independent Sorin Oprescu şi că el trebuia să fie susţinut de la bun început de partid şi nu Cristian Diaconescu.



Preşedintele CN al PSD, Adrian Năstase, a sugerat că l-a votat pe candidatul independent Sorin Oprescu şi că el trebuia să fie susţinut de la bun început de partid şi nu Cristian Diaconescu.

"Şi înainte de primul tur mă gândeam că o să votez aşa, dar n-a fost să fie aşa, aşa că de data asta am votat aşa cum m-am gândit să votez atunci când ne pregăteam pentru primul tur de scrutin", a declarat Năstase, sugerând că opţiunea sa se îndreaptă către fostul pesedist Sorin Oprescu şi că acesta trebuia să fie candidatul partidului. El a răspuns astfel întrebării jurnaliştilor care doreau să ştie dacă liderul PSD anticipase o finală între Oprescu şi Blaga.

Fostul premier a spus că a mai votat "pentru dreptul de proprietate asupra oraşului". "Oraşul  a fost în proprietatea unui  partid timp de opt ani, am votat pentru ca bucureştenii să-şi ia dreptul de proprietate asupra propriului oraş. Până acum au primit tot felul de proiecte japoneze, neozeelandeze, australiene, poate că acum poate fi un proiect solid pentru ei, pentru interesele lor", a conchis Năstase. Ca de obicei, deputatul PSD a fost însoţit la secţia de vot de la Liceul Jean Monnet de soţia sa, Dana Năstase.

×
Subiecte în articol: politic