x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Năstase, despre atacul lui Antonescu: Greşeşte. Credeam că Băsescu e ţinta

Năstase, despre atacul lui Antonescu: Greşeşte. Credeam că Băsescu e ţinta

08 Noi 2010   •   00:00

Adrian Năstase consideră că atacul lansat de Crin Antonescu la adresa PSD este o greşeală şi că ţinta o reprezintă Traian Băsescu şi PDL. Preşedintele Consiliului Naţional al PSD a afirmat, în această dimineaţă, că social-democraţii nu vor intra în acest joc al declaraţiilor.



"N-am vrut zilele acestea să comentăm. Am considerat că altele sunt priorităţile. Crin Antonescu, în opinia mea, greşeşte atacând în permanenţă PSD. Eu credeam că altfel putem construi o Opoziţie unită. Credeam că Traian Băsescu şi PDL este ţinta", a decalrat Adrian Năstase, potrivit Antena3.

Liderul social-democrat susţine că PSD nu va intra în jocul liberalilor şi că obiectivul comun rămâne în vigoare.

"Nu vom intra în jocul acesta, credem în continuare că PSD şi PNL au un obiectiv comun pe care trebuie să-l urmărească mai departe. Nu cred că e cazul să intrăm în acest joc al declaraţiilor", a mai spus Năstase.

Precizările preşedintelui Consiliului Naţional al PSD vin după ce liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat că Traian Băsescu a fost adus la putere "de lăcomia, de clientela şi de demagogia PSD, a regimului Adrian Năstase".

×
Subiecte în articol: politic