x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Năstase: Lipsa de responsabilitate aparţine celor care conduc ţara

Năstase: Lipsa de responsabilitate aparţine celor care conduc ţara

25 Noi 2010   •   13:44

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, a declarat că şeful statului nu trebuia să adreseze opoziţiei apelul la responsabilitate, ci echipei sale de la Cotroceni şi celor care conduc Camera Deputaţilor şi Guvernul.

"Este un apel care nu trebuia să ni-l adreseze nouă, ci trebuia să-l adreseze celor care sunt la conducere, este vorba despre echipa sa de la Cotroceni, este vorba despre echipa sa de la Camera Deputaţilor şi de la Guvern. Sigur, este nevoie de responsabilitate, dar ceea ce observăm, în acest moment, este chiar lipsa de responsabilitate a celor care conduc în acest moment ţara", a afirmat Adrian năstase.

Năstase a spus că şi PSD a făcut un apel la responsabilitate de nenumărate ori în ultimii 6 ani către preşedintele Traian Băsescu, dar, din păcate, "rezultatele nu s-au văzut".

"Ceea ce se întâmplă în Parlament dovedeşte lipsa de responsabilitate a echipei Băsescu-Boc-Anastase. Acest lucru, evident, ne deranjează şi cred că Traian Băsescu ar trebui să facă o reexaminare a propriei sale echipe pentru a vedea ce este de făcut în viitor", a conchis Năstase.

×