x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Năstase: Opoziţia mai are nevoie de opt voturi pentru a dărâma Guvernul

Năstase: Opoziţia mai are nevoie de opt voturi pentru a dărâma Guvernul

10 Iul 2010   •   00:00

Preşedintele CN al PSD Adrian Năstase informează, pe blog, ca opoziţia mai are nevoie de opt voturi pentru a întruni numărul necesar adoptării unei moţiuni de cenzură care să dărâme Guvernul şi vorbeşte despre necesitatea alegerilor anticipate.

Năstase precizează că trebuie continuat efortul de a convinge parlamentarii puterii "să îşi abandoneze guvernul şi să voteze împotriva lui". "Mai avem nevoie de 8 voturi. La toamnă trebuie să încercăm să obţinem această majoritate. Cu ea, dăm jos Guvernul, oprim politicile absurde din prezent, preîntâmpinăm noi greşeli şi forţăm organizarea de alegeri. Anticipatele pot aduce în fruntea ţării o nouă majoritate, care să nu mai fie dominată de PDL. Cu o nouă majoritate, se pot pune în practică măsuri noi de guvernare, sprijin pentru întreprinderi, sprijin pentru cei care muncesc şi pentru cei care creează locuri de muncă şi reforma autentică în administraţie", spune liderul PSD.

"Soluţiile există - sindicatele le prezintă, patronatele le prezintă, partidele din opoziţie le prezintă. Doar cei de la putere nu vor să le ia în calcul. De ce? Fiindcă au războiul lor, miza lor, caşcavalul lor de ros. Cât le-a mai rămas", conchide Năstase.

PSD a decis introducerea unei noi moţiuni de cenzură împotriva Guvernului Boc, cu menţiunea că depunerea ei va avea loc după ce vor fi strânse 236 de semnături, numărul necesar de voturi pentru demiterea Guvernului.

×
Subiecte în articol: politic