x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Năstase: Propun ca premierul Boc să-şi asume raspunderea pentru o lege prin care Băsescu să fie reales la nesfârşit

Năstase: Propun ca premierul Boc să-şi asume raspunderea pentru o lege prin care Băsescu să fie reales la nesfârşit

17 Sep 2009   •   00:00

Am aflat marţi seară, de la preşedinte, cum am intrat în UE, cum am scăpat de săracie, cum avem democraţie fără precedent şi cum România este o ţară mai respectată şi mai iubită de către tot mapamondul, scrie Adrian Năstase pe blogul său.



Fostul premier continuă: "Avem institutii mai tari, avem reforme in toate domeniile, iar realizarile sunt de neegalat. Sunt convins ca asta simt toti romanii, in prezent, dincolo de manipularile din sondaje care arata ca 2 din 3 romani nu il mai vor pe Traian Basescu. Realizarile sunt atat de mari incat, de fapt, poate ca nici nu ar mai trebui sa se organizeze alegeri.

Propun, sincer, ca premierul Boc sa isi asume raspunderea pentru o lege care sa decreteze ca Traian Basescu sa fie reales la nesfarsit, prin decret prezidential. Probabil ca poporul ii va multumi pe vecie pentru binecuvantarea primita in ultimii cinci ani. Iar toti “gaozarii” si toate “tigancile imputite” ar trebui sa isi ceara scuze pentru ca exista".

"Ma inchin in fata acestui bilant care ne arata tuturor ca gresim. Avem un presedinte ideal, iar rezultatele sale sunt exceptionale. Fara el, cu totii am fi in deriva", conchide Adrian Năstase.

×
Subiecte în articol: politic