x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Nicoară: Dacă nu retrage numele meu până luni, dau în judecată Coaliţia pentru o guvernare curată

Nicoară: Dacă nu retrage numele meu până luni, dau în judecată Coaliţia pentru o guvernare curată

18 Mai 2008   •   00:00

Candidatul PNL la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj, Marius Nicoară, a respins acuzaţiile Coaliţiei pentru o guvernare curată, spunând că dacă nu îi retrage numele de pe listă până luni, o dă în judecată, &



Candidatul PNL la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj, Marius Nicoară, a respins acuzaţiile Coaliţiei pentru o guvernare curată, spunând că dacă nu îi retrage numele de pe listă până luni, o dă în judecată, şi banii din proces îi donează unui cămin.

"Nu sunt adevărate acuzaţiile. Coaliţia aceasta lucrează la comandă. E evident în favoarea cui, câtă vreme doar eu şi Vasile Soporan am fost acuzaţi şi figurăm pe listă. Declaraţia de interese a fost depusă, pentru că altfel nu mi-ar fi fost validată candidatura", a declarat, duminică, Nicoară, corespondentului MEDIAFAX.

El a afirmat că dacă până luni, Coaliţia pentru o guvernare curată nu retrage numele său de pe listă, îi va da în judecată pe cei responsabili pentru calomnie şi va cere daune morale de 200.000 de lei.

"Voi dona banii la cămine de bătrâni", a spus Marius Nicoară.

La rândul său, candidatul PSD Vasile Soporan  a afirmat că acuzele care i s-au adus sunt pure "dezinformări împrăştiate cu rea-voinţă".

"Am crezut că nu vor mai apărea astfel de acuze, cu atât mai mult cu cât eu am dat CNSAS în judecată şi am câştigat. Din sentinţă reiese clar că nu am colaborat cu Securitatea şi nu am avut niciodată nimic de-a face cu Securitatea. Sunt singurul din România care am astfel de sentinţă", a declarat Vasile Soporan.

El a adăugat că acuzele Coaliţiei pentru o guvernare curată sunt nefondate şi nu au nicio legătură cu realitatea.
  • Mediafax

×
Subiecte în articol: politic