x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciucă: Nu a fost nevoie să-i cer demisia lui Andrei Baciu. A fost o demisie de onoare

Ciucă: Nu a fost nevoie să-i cer demisia lui Andrei Baciu. A fost o demisie de onoare

de Redacția Jurnalul    |    11 Dec 2023   •   15:30
Ciucă: Nu a fost nevoie să-i cer demisia lui Andrei Baciu. A fost o demisie de onoare
Sursa foto: Foto Lucian Alecu

„Nu a fost nevoie să îi cer demisia. A fost o demisie de onoare, considerând că odată ce i-a fost vehiculat numele în acel dosar își va da demisia de la CNAS”, spune Nicolae Ciucă despre demisia lui Andrei Baciu.

„Am vorbit cu dl. Baciu. Nu a fost nevoie să îi cer demisia, a fost o demisie de onoare, considerând că odată ce i-a fost vehiculat num ele în acel dosar își va da demisia de la CNAS”, afirmă Nicolae Ciucă.

Întrebat despre Florin Cîțu, el spune: „Atît timp cât dosarul nu a fost trimis în judecată, așa cum e prevăzut în Statul, nu trebuie să-și dea demisia din partid”. De asemenea, liderul PNL precizează că Florin Cîțu, „până în acest moment”, nu s-a retras din grupul senatorilor PNL.

Andrei Baciu a demisionat din funcția de președinte al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate: „Am acționat cu un respect neclintit pentru legislație, instituții și cetățeni. Medic fiind, am pus mereu pe primul loc binele pacienților”. Numele lui Andrei Baciu ar apărea în referatul DNA în care procurorii cereau ridicarea imunității pentru Florin Cîțu, în cazul achizițiilor de vaccinuri anti-Covid.

 

 

(sursa: Mediafax)

×