x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Nicolae Ciucă, despre comasarea alegerilor: Mizez pe raţiunea tuturor, astfel încât să avem o soluţie

Nicolae Ciucă, despre comasarea alegerilor: Mizez pe raţiunea tuturor, astfel încât să avem o soluţie

de Redacția Jurnalul    |    14 Feb 2024   •   19:44
Nicolae Ciucă, despre comasarea alegerilor: Mizez pe raţiunea tuturor, astfel încât să avem o soluţie

Nicolae Ciucă, preşedintele PNL a afirmat, miercuri, la Ateneul Român, că mizează pe raţiunea partenerilor de coaliţie, astfel încât să se ajungă la o soluţie privind comasarea alegerilor europarlamentare şi locale.

"Vom discuta din nou, vom căuta soluţii, şi eu mizez foarte mult pe raţiunea tuturor, astfel încât să avem o soluţie şi să ne concentrăm pe tot ceea ce înseamnă actul de guvernare, pregătirea tuturor etapelor electorale. Şi în felul acesta să asigurăm în continuare stabilitate prin responsabilitate politică", a declarat Ciucă.

Întrebat dacă ia în calcul participarea separată a PNL la alegeri, în cazul în care nu se va ajunge la o înţelegere, el a spus că această decizie a fost luată încă din toamna anului trecut.

"Participarea separată am avut-o în vedere încă din noiembrie, când am decis să ne asumăm angajarea în campania din 2024 prin forţe proprii. Avem motto-ul 'Prin noi înşine', ca atare nu este vorba despre noi, despre Partidul Naţional Liberal, ci despre ceea ce trebuie să facem pentru a asigura reprezentativitatea necesară votului cetăţenilor. Votul cetăţenilor este cel care contează. Partidele politice trebuie să facă totul ca aceasta să se întâmple în realitate", a adăugat preşedintele PNL.

Nicolae Ciucă participă, alături de secretarul general al PNL, Lucian Bode, la Gala Sportului Românesc 2023, eveniment organizat de Agenţia Naţională pentru Sport, la Ateneul Român. 

×
Subiecte în articol: nicolae ciuca comasare alegeri