x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Nicușor Dan, întrerupt în mod repetat la conferinţa de presă, de claxoanele firmei de salubritate din Sectorul 5

Nicușor Dan, întrerupt în mod repetat la conferinţa de presă, de claxoanele firmei de salubritate din Sectorul 5

18 Iun 2020   •   11:24
Nicușor Dan, întrerupt în mod repetat la conferinţa de presă, de claxoanele firmei de salubritate din Sectorul 5

Nicușor Dan a fost din nou șicanat în timpul unei conferințe de presă. Joi, în timp ce candidatul susținut de PNL și USR a început să vorbească, șoferii camioanelor firmei de salubritate din Sectorul 5, inscripționate cu inițialele primarului Daniel Florea, au început să claxoneze.

 

Candidatul susținut de PNL și USR pentru Primăria Capitalei, Nicușor Dan, a organizat, joi, o conferință de presă în aer liber, în sectorul 5. În zonă au ajuns camioane ale firmei de salubritate, inscripționate cu inițialele lui Daniel Florea.

În timp ce Nicușor Dan încerca să-și expună poziția, șoferii camioanelor claxonau îndelung.

„Este PSD, este pilonul comunist din PSD, care nu acceptă ca cineva să aibă un alt punct de vedere. (...) Primăria Sectorului 5 (plătește - n.r.), adică cetățenii acestui sector. Voi face plângere împotriva primarului Sectorului 5 și a șefului acestei firme de salubritate, fiindcă, printr-o acțiune deliberată, au tulburat liniștea publică”, a spus la finalul conferinței Nicușor Dan.

După ce Nicușor Dan a părăsit zona, au plecat și mașinile firmei de salubitate.

Primarul Sectorului 5 din Capitală este Daniel Florea (PSD).

O altă conferinţă de presă tensionată a avut loc în Prelungirea Ghencea, organizată de Nicuşor Dan. La faţa locului a ajuns şi viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, care a intervenit permanent în timp ce candidatul susţinut de PNL şi USR a încercat să prezinte bilanţul mandatului Gabrielei Firea.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: nicusor dan