x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Încă o lovitură pentru Nicușor Dan: PUSL București denunță contractul pentru Arena Națională

Încă o lovitură pentru Nicușor Dan: PUSL București denunță contractul pentru Arena Națională

de Redacția Jurnalul    |    16 Iun 2023   •   14:05
Încă o lovitură pentru Nicușor Dan: PUSL București denunță contractul pentru Arena Națională
Sursa foto: Hepta

Contractul semnat recent de municipalitate pentru concertul Depeche Mode de pe Arena Națională este o afacere păguboasă și arată dispreț pentru banul public și iubitorii de fotbal, spune PUSL într-un comunicat de presă.

Potrivit umaniștilor, încercarea primarului Nicușor Dan de a prezenta contractul drept o mare realizare nu face altceva decât să dea adevărata măsură a competenței edilului șef al Capitalei.

„Semnarea contractului pentru concertul Depeche Mode de pe Arena Națională, eveniment anunțat drept o mare realizare de primarul general Nicușor Dan, este doar o altă bătaie de joc la adresa banului public, dar și a iubitorilor de fotbal.

În condițiile în care un astfel de eveniment înseamnă distrugerea integrală a gazonului, semnarea unui contract care prevede înlocuirea a doar 40% din suprafața acestuia denotă sfidare și este dovada întregului dispreț față de lege a edilului general. Mai mult, astfel de termeni contractuali sunt considerați „echitabili”, deși paguba este evidentă.

Faptul că acest contract de-a dreptul păgubos reprezintă „rodul unui efort administrativ” și al unor „negocieri de câteva luni”, proiectează o imagine completă privind competența actualului edil șef al Capitalei.

PUSL va sancționa de fiecare dată astfel de situații, pentru că eșecurile nu pot fi prezentate drept reușite remarcabile ale unei administrații cu zero realizări.

Este încă o dovadă a incapacității și relei credințe a actualului edil, care pe lângă dezastrul termoficării, agravarea traficului și problemelor de mediu, alături de blocare tuturor marilor proiecte de infrastructură, jignește din nou inteligența bucureștenilor”, transmite PUSL.

                               

×