x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Nicuşor Dan: "Sunt nişte hoţi şi trebuie să le fie ruşine"

Nicuşor Dan: "Sunt nişte hoţi şi trebuie să le fie ruşine"

01 Feb 2017   •   11:21
Nicuşor Dan: "Sunt nişte hoţi şi trebuie să le fie ruşine"

Liderul USR, Nicuşor Dan, a declarat miercuri că poziţia oficială a formaţiunii politice pe care o conduce, adresată în mod civilizat membrilor puterii din Birourile permanente reunite, este că "trebuie să le fie ruşine". 

"Parlamentarii USR au fost acuzaţi că au un comportament necivilizat în condiţiile în care ei le-au spus că sunt nişte hoţi şi trebuie să le fie ruşine. A fost o discuţie pe un ton civilizat pentru toţi membrii puterii din Biroul permanent reunit. Sunt nişte hoţi şi trebuie să le fie ruşine. Este poziţia oficială a USR, către membrii puterii din Bpr", a afirmat Nicuşor Dan. 

El a precizat că preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a vorbit în şedinţa Birourilor permanente reunite de "finanţări ilegale ale USR şi ştiri false care se rostogolesc". La rândul său, deputatul USR Cosette Chichirău a afirmat că românii trebuie să înţeleagă că au o voce în Parlament şi că USR "nu va permite jaful ţării""Sunt nişte hoţi fără ruşine, sunt nişte nesimţiţi, nişte golani care vor să jefuiască ţara. Nu vom accepta lucrul ăsta. Parlamentul este al românilor şi românii trebuie să înţeleagă că ei au o voce aici în Parlament prin noi şi nu vom permite jaful ţării", a adăugat Chichirău, citează Agerpres.

Senatorii şi deputaţii USR protestează miercuri la Palatul Parlamentului faţă de OUG adoptată de Guvern privind Codurile penale. 

Parlamentarii USR au venit îmbrăcaţi în negru şi afişează pancarte pe care scrie ''Ruşine".

×
Subiecte în articol: nicusor dan usr guvern proteste