x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Nicuşor Dan: Vom semna moţiunea de cenzură a PNL dacă aceasta va fi iniţiată

Nicuşor Dan: Vom semna moţiunea de cenzură a PNL dacă aceasta va fi iniţiată

22 Ian 2017   •   17:40
Nicuşor Dan: Vom semna moţiunea de cenzură a PNL dacă aceasta va fi iniţiată

Parlamentarii Uniunii Salvaţi România (USR) vor semna moţiunea de cenzură a PNL, dacă aceasta va fi iniţiată, a anunţat duminică liderul formaţiunii, Nicuşor Dan. 

"Am spus în campania electorală că miza PSD este să câştige puterea pentru a şterge secolul de puşcărie pe care-l au de executat politicienii corupţi şi prejudiciul de un miliard de lei pe care-l au de plătit. Vom lupta pentru a împiedica acest plan, care a fost declanşat săptămâna trecută, prin toate mijloacele, atât în Parlament, cât şi în stradă. Vom semna moţiunea de cenzură a PNL, dacă va fi iniţiată, şi vom lupta pentru ca moţiunea simplă a USR, împotriva ministrului Florin Iordache, să fie adoptată de Parlament", a precizat Nicuşor Dan, într-o postare pe Facebook. 

Potrivit acestuia, este nevoie de toate forţele opoziţiei şi ale societăţii pentru a opri planul PSD. "Ne vedem astăzi în Piaţa Universităţii", a adăugat liderul USR. 

PNL ia în calcul depunerea unei moţiuni de cenzură, iar discuţii pe această temă vor avea loc joi în partid, a declarat preşedintele interimar al formaţiunii, Raluca Turcan. 

"Vom discuta despre moţiunea de cenzură. Aceasta se depune în timpul sesiunii parlamentare, joia viitoare vom avea o şedinţă şi voi propune colegilor să reflectăm, să elaborăm o moţiune de cenzură pentru apărarea statului de drept, pentru apărarea interesului public. (...) Le-am lansat invitaţia celor din USR să susţină moţiunea de cenzură, dacă PNL o va depune", a mai spus Raluca Turcan. AGERPRES

×