x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Noi DEZVALUIRI explozive din dosarul lui Ioan Oltean. "A marit comisionul si ca in loc de 400.000 de euro a cerut 600.000"

Noi DEZVALUIRI explozive din dosarul lui Ioan Oltean. "A marit comisionul si ca in loc de 400.000 de euro a cerut 600.000"

02 Dec 2015   •   16:55
Noi DEZVALUIRI explozive din dosarul lui Ioan Oltean. "A marit comisionul si ca in loc de 400.000 de euro a cerut 600.000"

Noi detalii explozive au ieșit la iveală din dosarul lui Ioan Oltean. Potrivit informațiilor din referatul DNA, deputatul PNL lua șpaga cu sacul, prin intermediul unui șofer.

Ioan Oltean a fost denunțat la DNA de fostul paroh al Bisericii Sfântul Ioan Botezătorul din Chitila, Ion Adrian Alexandrescu, care le-a povestit procurorilor că acesta ar fi luat şpagă de 600.000 de euro de la afaceristul Mihai Rotaru, în cazul ANRP 4.

"Ioan Oltean a venit o singura data la biserica cu un autoturism de serviciu. Am vazut ca are un sofer si ca in acea ocazie Rotaru Mihai a inmanat o suma de bani lui Oltean Ioan. Din cate imi aduc aminte aproximativ 600.000 de euro. Rotaru Mihai a intrat in biroul meu iar Rotaru avea asupra lui o borseta si un sac menajer negru legat cu un snur galben si Rotaru Mihai i-a spus lui Remus Baciu ca Oltean Ioan i-a marit comisionul si ca in loc de 400.000 de euro a cerut 600.000", este declarația preotului în fața procurorilor DNA.

Comisia Juridică a aprobat cererea DNA de reţinere şi arestare a lui Ioan Oltean, deşi acesta le-a cerut deputaţilor, aproape în lacrimi, să respingă solicitarea. Oltean a negat toate acuzaţiile şi susţine că a fost umilit de presă din cauza dosarului deschis de DNA. A fost aprobată şi cererea care-l priveşte pe deputatul Catalin Teodorescu.  

Antena 3

×