x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Noi interceptări în dosarul Trăşculescu: "Trebuie să mai ies deputat, dar am nevoie de ajutor!"

Noi interceptări în dosarul Trăşculescu: "Trebuie să mai ies deputat, dar am nevoie de ajutor!"

14 Noi 2012   •   17:31
Noi interceptări în dosarul Trăşculescu: "Trebuie să mai ies deputat, dar am nevoie de ajutor!"
Sursa foto: TRAIAN NEGULESCU/AGERPRES

Interceptările procurorilor în dosarul Alin Trăşculescu arată că deputatul şpăgar încerca să facă rost de bani pentru finanţarea campaniei electorale. Unele discuţii ar fi avut loc în septembrie, chiar în Palatul Parlamentului.

Alin Trăşculescu a susţinut, conform digi24.ro, care redă stenogramele, că are influenţă asupra lui Bogdan Dumitrescu, consilier în departamentul Lucrări Publice din cadrul MDRT, precum şi asupra lui Silviu Popescu, directorul Direcţiei Programului Naţional de Dezvoltare a Infrastructurii din MDRT.

În referatul procurorilor, din 6 noiembrie, este redată o discuţie între Alin Trăşculescu şi Marian Calotă, care este şi denunţător în acest dosar, iar deputatul PDL spune la un moment dat : "În momentul ăsta eu mă duc, că am treabă...trebuie să mai ies deputat şi ies, indiferent ce se întâmplă, dar acum am nevoie de ajutor. Important e că aţi încasat. Nu mă duceţi cu mănuşi! Că nu sunt fraier".

Într-o altă discuţie dintre Trăşculescu şi Calotă, fostul preşedinte al PDL Vrancea spune: "Contractul ăsta, exclusiv, este 100 la sută contribuţia mea. Eu am mare nevoie acum să mă ajutaţi în campania asta. Dacă nu puteţi, e ultima oară când mai discut despre chestia asta. E un contract printre cele mai mari şi singurul din ţară. Au stat mulţi la coadă pentru contractul ăla. Şi m-am luptat pentru chestia asta de am înnebunit".

×