x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Non-ştire la OTV: "Victorie! La Târgu Jiu revoluţia votului a învins. Rezultatul: Dan Diaconescu - 53,7%, Victor Ponta - 39,7%"

Non-ştire la OTV: "Victorie! La Târgu Jiu revoluţia votului a învins. Rezultatul: Dan Diaconescu - 53,7%, Victor Ponta - 39,7%"

09 Dec 2012   •   22:40
Non-ştire la OTV: "Victorie! La Târgu Jiu revoluţia votului a învins. Rezultatul: Dan Diaconescu - 53,7%, Victor Ponta - 39,7%"

În timp ce toate televiziunile de ştiri anunţau o victorie zdrobitoare a premierului Ponta în colegiul din Tg. Jiu în care acesta a candidat, alături de Dan Diaconescu, care a scos de trei ori mai puţine voturi, OTV, postul de televiziune patronat de liderul PP-DD, rămânea "singur împotriva tuturor":

"Victorie! La Târgu Jiu revoluţia votului a învins. Rezultatul: Dan Diaconescu - 53,7%, Victor Ponta - 39,7%"

"Credeţi că în urma victoriei lui DD la Tg. Jiu, va mai fura USL vreun vot în România?", mai curgea pe crawl-ul OTV-ului întrebarea serii...

Majoritatea sondajelor de opinie, comandate de televiziuni, anunţau înfrângerea lui Dan Diaconescu în faţa lui Victor Ponta, ultimul creditat cu 66-68% din voturile alegătorilor.



×
Subiecte în articol: dan diaconescu ppdd tg.jiu