x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Noricăi cu dragoste... /Băsescu: "Bă, îmi pare sincer rău! "

Noricăi cu dragoste... /Băsescu: "Bă, îmi pare sincer rău! "

05 Dec 2008   •   00:00

Preşedintele Traian Băsescu i-a spus vicepreşedintelui PNL Norica Nicolai, la începutul consultărilor cu delegaţia PNL de la Cotroceni, că îi pare sincer rău pentru faptul că aceasta nu a reuşit să obţină un nou mandat în Parlament.



La începutul discuţiilor, şeful statului a dat mâna cu toţi reprezentanţii PNL, iar când a ajuns în dreptul Norică Nicolai, i-a spus acesteia :"Bă, îmi pare sincer rău!", şi a bătut-o, uşor, pe mână, după care a adăugat: "Mai ales că au fost foarte multe voturi".

Şeful statului i-a felicitat pe liberali pentru scorul obţinut în alegeri şi le-a spus că, potrivit Constituţiei, i-a chemat pentru ca aceştia să îşi spună punctul de vedere privind formarea unei majorităţi pentru Guvern, dar şi în legătură cu subiecte prioritare, precum descentralizarea şi criza economică.

Liberala Norica Nicolai nu reuşit să câştige, în urma alegerilor parlamentare din 30 noiembrie, un mandat în Parlament deşi a obţinut cele mai multe voturi în colegiul pentru Senat din circumscripţia electorală Călăraşi în care a candidat.
Mediafax

×
Subiecte în articol: politic