x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică “Nu plec nicăieri. Mai am treabă aici!”

“Nu plec nicăieri. Mai am treabă aici!”

de Marius Gîrlașiu    |    19 Sep 2016   •   10:17
“Nu plec nicăieri. Mai am treabă aici!”

Premierul Dacian Cioloş este aşteptat azi în Parlament pentru a da raportul în faţa senatorilor şi deputaţilor. Cioloş ar trebui să prezinte în faţa plenului reunit o analiza privind situaţia economică a ţării, după apelul făcut de Liviu Dragnea.

Conducerea celor două Camere ale Parlamentului a programat pentru astăzi la 14:30 raportul premierului în plenul reunit. Ora a fost aleasă în funcţie de... bioritmul aleşilor. “Domnule preşedinte, ştim că bioritmul colegilor noştri, deşi programul începe de la ora 14.00, îi îndeamnă să vină pe la ora 15.00, în cazul că vin”, a propus senatorul PNL Cristian Rădulescu, potrivit stenogramei de şedinţă a Birourilor Permanente reunite. Guvernul şi-ar fi dorit ca discursul premierului să fie programat cu jumătate de oră mai devreme, având în vedere că la 9:30 este programată şedinţa Cabinetului şi tot azi la ora 17 Dacian Cioloş va zbura spre New York pentru a participa la Adunarea Generală ONU, în cadul căreia va participa la o recepţie oferită de preşdintele SUA Barack Obama.

În weekend, Cioloş şi-a făcut timp să le răspundă şi românilor de pe facebook. “Nicio grijă, nu merg nicăieri. Mai am treabă aici”, i-a răspuns premierul unui şofer care l-a îndemnat să se întoarcă la Bruxelles. Un alt român i-a reproşat premierului că se adresează ca şi cum ar prezenta alegătorilor un program de guvernare, “deşi nu sunteţi şi nu veţi fi rezultatul niciunui fel de alegeri”. Replica lui Cioloş a venit prompt: “O să merg şi eu la alegeri și o să votez pe cineva în care am încredere că va duce mai departe ce am făcut bun și că va veni cu noi idei bune”, a sunat comentariul premierului. Altfel, Cioloş i-a îndemnat pe părinţii cărora li se cer copii legalizate la şcoli să refuze acest lucru. "Puteţi refuza să daţi copie legalizată şi să-i trimiteţi pe cei care vă cer asta la ministru. Din păcate, reflexele proaste se schimbă mai lent decât deciziile", a răspuns Cioloş unui comentariu în care se reclama faptul că în şcoli se cer copii legalizate după documente.

Peste 130.000 de fani are pagina oficială de Facebook a premierului Dacian Cioloş

Premierul Dacian Cioloş le-a răspuns sâmbătă românilor care au comentat la o postare pe pagina sa de facebook.

×