x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică O NOUĂ DEMISIE - S-a spart ţeava la PD-L

O NOUĂ DEMISIE - S-a spart ţeava la PD-L

17 Sep 2008   •   00:00

Deputatul Elena Ehling şi-a prezentat ieri, în plenul Camerei, demisia din PD-L, menţionînd că va activa în grupul parlamentar al PSD.



Deputatul Elena Ehling şi-a prezentat ieri, în plenul Camerei, demisia din PD-L, menţionînd că va activa în grupul parlamentar al PSD.

Elena Ehling a devenit deputat la 13 august 2008, înlocuindu-l pe Marius Bălu, care a optat pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Mehedinţi, funcţie cîştigată la alegerile locale. Demisia acesteia vine după ce săptămîna trecută alţi trei parlamentari PD-L şi-au anunţat plecarea din partid. Este vorba despre deputatul Dumitru Ion Puchianu, care va candida din partea PNL, senatorul Nicolae Neagu, care s-a declarat incapabil să accepte o funcţie, respectiv de preşedinte al Comisiei economice din Senat, ca urmare a trocului PDL-PRM, şi deputatul Cosmin Pop, care nu şi-a motivat gestul. Tot ieri a demisionat din Cameră şi deputatul independent Liviu Nistoran. El a renunţat la fotoliul de deputat după ce premierul Tăriceanu l-a numit la 20 august în funcţia de preşedinte al Agenţiei Naţionale pentru Reglementarea Comunicaţiilor şi Tehnologiei Informaţiilor (ANRCTI).

×
Subiecte în articol: politic