x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Olguţa Vasilescu şi Dan Şova îi răspund lui Macovei: Reflexele de procuror comunist nu par să dispară cu mare uşurinţă

Olguţa Vasilescu şi Dan Şova îi răspund lui Macovei: Reflexele de procuror comunist nu par să dispară cu mare uşurinţă

23 Iun 2012   •   11:08
Olguţa Vasilescu şi Dan Şova îi răspund lui Macovei: Reflexele de procuror comunist nu par să dispară cu mare uşurinţă

Noul primar al orasului Craiova, Olguta Vasilescu (PSD), si senatorul PSD Dan Sova considera ca intrebarile puse de Monica Macovei cu privire la actiunile ministrului de Interne in cazul Adrian Nastase, alaturi de solicitarea de demisie a acestuia, sunt absurde si nu reflecta altceva decat rautate.

"Reactia doamnei Macovei arata pana unde a ajuns politica PDL de instigare la ura. Ceea ce a facut Ioan Rus este uman. Nu a ajutat pe nimeni sa se sustraga de la nimic. Inteleg insa ca pozitia Monicai Macovei deriva din dragostea ei netarmuita pentru anchetele de tip stalinist, din vremuri de trista amintire, in care dusmanii poporului erau umiliti public inainte sa fie trimisi la canal. Reflexele de procuror comunist nu par sa dispara cu mare usurinta. Nu am auzit-o pe aceasta aparatoare a dreptatii si legii sa spuna ceva atunci cand presedintele Romaniei sugera, in fata camerelor de luat vederi, ca retinerea lui Puiu Popoviciu nu este justificata, datorita a ceea ce facuse acesta pentru Bucuresti. Fostul ministru al Justitiei are o pozitie rusinoasa si inumana", a afirmat senatorul PSD Dan Sova , intr-un comunicat.

La randul ei, Olguta Vasilescu este de parere ca ministrul Rus a procedat "corect si uman" in cazul Adrian Nastase. "Sunt colegi ai Monicai Macovei din PDL carora le este pur si simplu rusine ca fac parte din acelasi partid cu o persoana lipsita de orice fel umanitate si care nu stie altceva decat sa genereze ura. Cred ca nici macar Traian Basescu nu este capabil de atata rautate. Sunt sigura ca Monica Macovei regreta profund disparitia perioadei in care se semnau mandate in alb, iar oamenii erau ridicati pe sus fara a sti pentru ce, pacatul lor fiind acela de a se exprima impotriva regimului", sustine noul primar al orasului Craiova.

"Astfel de pozitii arata inca o data cat de mult are nevoia Romania de revenire la normalitate. Asta a incercat USL in aceste saptamani de guvernare, dar se pare ca acei politicieni care si-au cladit carierele prin minciuna si instigare la ura nu pot trai intr-un mediu normal si simt nevoia sa il distruga", a incheiat Lia Olguta Vasilescu.

×