x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Oltean respinge Mişcarea Populară: Vom tranşa duminică această poveste o dată pentru totdeauna

Oltean respinge Mişcarea Populară: Vom tranşa duminică această poveste o dată pentru totdeauna

02 Mar 2012   •   11:18
Oltean respinge Mişcarea Populară: Vom tranşa duminică această poveste o dată pentru totdeauna

Secretarul general al PDL, deputatul Ioan Oltean, a declarat, astazi, intr-o conferinta de presa, ca PDL trebuie sa candideze la alegerile locale cu denumirea si simbolurile pe care le are, si nu sub cupola Miscarii Populare, a carei constituire nu o vede oportuna anul acesta.

"Personal, nu am crezut si nu cred in Miscarea Populara ca o constructie politica pentru alegerile din 2012. Probabil ca in sedinta noastra de duminica (a Colegiului Director al PDL - n.r) vom pune capat, intr-un fel sau altul, acestui proiect politic care a iesit in opinia publica, in mass-media, fara ca PDL sa aiba o constructie proprie in aceasta privinta. Eu cred ca PDL trebuie sa se prezinte la alegerile din 2012, cu denumirea pe care o are, cu sigla pe care o are, cu culoarea pe care o are fiindca nu am facut absolut nimic care sa ne determine in momentul acesta sa avem retineri fata de insemnele PDL", a declarat Ioan Oltean, potrivit Mediafax.

Intrebat cine ii mai impartaseste acest punct de vedere legat de Miscarea Populara, Ioan Oltean a spus ca in orice formatiune politica serioasa exista curente si opinii contrare. "Cu certitudine sunt si altii care imi sustin punctul de vedere. Oricum, duminica vom transa aceasta poveste o data pentru totdeauna, cel putin pentru anul acesta", a spus Oltean.

"Eu nu cred ca, daca rezultatele la alegerile locale nu vor fi pe masura asteptarilor noastre, cauza ar fi faptul ca partidul nu a realizat o miscare populara. Nu cred ca Miscarea Populara ar fi aducatoare de imagine noua si de procente substantiale pentru PDL. Nu e nici timp, nici momentul, nici motivatia adecvata in acest moment. In opinia mea, orice incercare de a gasi o alta denumire, o alta culoare, va fi subiect de discutie pentru opozitie care ar interpreta-o intr-un mod totalmente neadecvat si in neconcordanta cu motivatia care ar fi stat, de fapt, la baza unei asemenea constructii politice", a afirmat Ioan Oltean.

Secretarul general al PDL a adaugat ca partidul a convocat pentru duminica, la ora 16:00, sedinta Colegiului Director, tema principala fiind pregatirea partidului pentru alegerile locale. "Se vor discuta toate temele care, in ultimul timp, au fost puse in discutie de diversi membri in asa fel incat partidul sa isi cunoasca exact conduita pe care o va urma de luni incolo", a mai spus Oltean.

×