x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Oprescu, întrebat dacă exclude o posibilă candidatură la președinție: "Nu exclud absolut nimic. În viață, nu exclud nimic"

Oprescu, întrebat dacă exclude o posibilă candidatură la președinție: "Nu exclud absolut nimic. În viață, nu exclud nimic"

24 Dec 2013   •   08:20
Oprescu, întrebat dacă exclude o posibilă candidatură la președinție:  "Nu exclud absolut nimic. În viață, nu exclud nimic"

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat aseară, referitor la o posibilă candidatură la Preşedinţie, că nu exclude "absolut nimic".

Întrebat dacă exclude o candidatură pentru Cotroceni, edilul a răspuns: "Nu exclud absolut nimic. În viaţă, nu exclud nimic", potrivit Mediafax. În acelaşi context, întrebat dacă a fost căutat de partide mari, Oprescu a răspuns: "Dacă sună cineva la uşă, deschid uşa. (...) Să fiu eu sănătos de câte ori au sunat. Eu am relaţii bune cu toată lumea".

Oprescu a mai spus că se bucură de un procent important de încredere în rândul românilor și că se simte mândru de acest lucru. "Mă unge pe suflet", a afirmat primarul Capitalei.

×