x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Oprişan o atacă pe Andronescu

Oprişan o atacă pe Andronescu

22 Iul 2009   •   00:00

Preşedintele CJ Vrancea, Marian Oprişan, a declarat ieri că în ultima perioadă s-au înregistrat prea multe stângăcii la ministerul Educaţiei.



"Doamna Andronescu s-a pripit şi probabil că s-a pripit şi cu orele de sport şi cu orele de desen şi probabil că nu-şi asumă foarte tare responsabilitatea. Prea multe stângăcii în ultima perioadă la Ministerul învăţământului", a spus Oprişan, înaintea unei şedinţe a PSD. Oprişan a afirmat că ministerul Educaţiei trebuie să lămurească foarte repede cazul Universităţii "Spiru Haret", el susţinând că, dacă lucrurile stau aşa cum afirmă ministrul Andronescu, nu ar mai fi trebuit să se facă înscrierile la specialităţile respective începând cu acest an.

"Nu cred că a scormoni lucrurile cu cinci, şapte, zece ani în urmă, în acest moment, e un lucru foarte bun. Ministerul Educaţiei a făcut multe prostii în ultimii ani, chiar în timpul guvernării PSD din 2000-2004, când s-a naţionalizat practic învăţământul, forţând universităţile particulare să nu dispună de patrimoniu", a arătat Oprişan. El a precizat că nu i se pare logic să se sară cu tunurile pe învăţământul privat, unde sunt investiţii mari, şi să se încurajeze elevii să meargă la învăţământul de stat cu taxe.

×
Subiecte în articol: politic