x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Orban anunță plen reunit pentru raportul TVR, SRR și CNA

Orban anunță plen reunit pentru raportul TVR, SRR și CNA

12 Apr 2021   •   15:17
Orban anunță plen reunit pentru raportul TVR, SRR și CNA

Rapoartele de activitate ale TVR și SRR, precum și declanșarea procedurii de audiere a candidaților pentru CNA sunt puncte care vor figura pe ordinea de zi a ședinței de plen reunit care va fi convocată în curând, anunță președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, relatează Mediafax.

„Am stabilit cu doamna președinte a Senatului, Anca Dragu, să convocăm Birourile Permanente Reunite ale celor două camere ale Parlamentului pentru a decide convocarea plenului reunit la o dată pe care o vom conveni. Printre punctele care vor figura pe ordinea de zi a plenului reunit se numără raportul TVR, raportul radioului, declanșarea procedurii de audiere a candidaților pentru CNA. De asemenea, dacă va fi finalizat, va fi și raportul cu privire la solicitareea de demitere a Avocatului Poporului. Nu în ultimul rând, raportul CNA”, transmite Ludovic Orban.

De asemenea, el mai spune că pe ordinea de zi ar putea figura și constituirea grupurilor de prietenie.

Birourile Naționale ale USR și PLUS au decis să sprijine candidatura lui Liviu Popescu pentru postul de director interimar al Societății Române de Radiodifuziune.

×
Subiecte în articol: ludovic orban tvr srr cna