x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Orban: Cine a stabilit țintele de vaccinare trebuia să le urmărească

Orban: Cine a stabilit țintele de vaccinare trebuia să le urmărească

27 Iul 2021   •   20:00
Orban: Cine a stabilit țintele de vaccinare trebuia să le urmărească
Sursa foto: Foto Lucian Alecu

Ludovic Orban, întrebat despre țintele ratate ale campaniei de vaccinare: „Cine le-a stabilit trebuia să le urmărească”.

Orban a fost întrebat, marți, cine este responsabil că țintele anunțate de premierul Florin Cîțu pentru campania de vaccinare au fost ratate.

„Cine a stabilit țintele trebuia să le urmărească. În ceea ce mă privește, eu m-am ferit întotdeauna de ținte, atât timp cât nu au existat evaluări foarte serioase”, a spus Ludovic Orban.

El a adăugat că liderii coaliției au discutat modalități de a găsi soluții pentru a crește numărul persoanelor vaccinate, inclusiv acordarea unor stimulente, cum ar fi bonuri de masă sau alte instrumente folosite în alte țări.

„Am stabilit de comun acord (Cîțu să participe la ședința coaliției de guvernare - n.r.). Mi-a și spus că nu poate veni la 14.00, ci la 14.30. Nu a venit. PNL este reprezentat în coaliție de președintele partiului și de premier. Eu am participat la toate întâlnirile coaliției. (...) Eu fac tot ce este posibil să nu fie afectat actul de guvernare de competiția internă din PNL”, a conchis Orban.

×
Subiecte în articol: ludovic orban